info Nautilus, Virtual Reality Bril
Ervaar vrijblijvend de voordelen van onze brillenglazen en beoordeel zelf welke kijkoplossing het beste bij u past met de Nautilus virtual reality-bril!

Het aanschaffen van een bril is niet altijd even eenvoudig. U wilt niet alleen een montuur waar u uzelf prettig bij voelt, ook wilt u brillenglazen die voor u de beste keus zijn. Optiek Mieke De Brucker helpt u graag met het maken van deze keuzes en kan u toelichten welke mogelijkheden er zijn. Dankzij Nautilus is er nu nog een extra stap mogelijk vóórdat u uw keuze maakt.

Deze virtual reality-bril laat u ervaren wat de verschillen zijn tussen de voorgestelde kijkoplossingen. Zo wordt het maken van een keuze nog eenvoudiger en weet u op voorhand waar u op kunt rekenen. Naast virtual reality beschikt Nautilus zelfs over een ‘augmented reality’-module. Dat betekent dat u zelfs in de ruimte waar u zich op dat moment bevindt het effect van de verschillende kijkoplossingen kunt zien.

Voor brildragers zijn de prestaties van brillenglazen en coatingen in bepaalde situaties extra cruciaal. Denk aan het op- of aflopen van een trap, autorijden of een dagje in het volle zonlicht op het strand.

Laat Mieke weten wat u wilt testen en overtuig uzelf van het juiste brillenglas voor uw activiteiten.Nautilus


Nautilus